Kampanj 2019 - Gratis översättning!

Har du aldrig tidigare vänt dig till en översättningsbyrå på nätet eller är du inte helt nöjd med den som du anlitar idag? Nu lanserar vi ett erbjudande som innebär att du får din första översättning från oss helt gratis. Se det som en välkomstbonus eller ett prova på erbjudande.

Är texten kort kan du klippa in den i formuläret nedan för snabbast möjliga behandling. Gör du det lovar vi att du får respons online inom 24 timmar. Du ska inte behöva vänta mer än max ett par dagar på översättningen. Ibland kan vi ha den klar på några timmar. Tiden det tar beror på vilket språk det gäller.

Namn:
Email:
Meddelande:

Här de villkor som gäller för bonusen:

  • Med översättning menar vi en enskild text på max 500 ord med normal svårighetsgrad. Behöver du en längre text kan du istället be om ett gratis arbetsprov.
  • De språk som erbjudandet gäller är svenska, engelska, spanska, arabiska, italienska och norska. Nya språk kan tillkomma.
  • Översättningarna görs lika noga och samma kvalitetskontroll som om det handlat om ett jobb du betalat för. Meningen är att du ska få en god bild av vilken nivå vi levererar på.
  • Denna kampanj gäller enbart nya kunder 2019. Vi har ofta erbjudanden även för dig som redan beställt texter av oss. Hör av dig så ser vi vad kan göra!